Home

Over De Schuimrubberhal

Producten

Transport

Carnaval

Nieuws / aanbiedingen

Openingstijden

Routebeschrijving

Contact

  Over De Schuimrubberhal

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van:

- latex (platen en matrassen)
- modelkussens (o.a. bank, boot en caravan)
- sierkussens
- tempex-korrels (voor o.a. poef, enz.)
- dracon
- koudschuim
- polyesther (vlokken)
- platen met gesloten cel (bijv. voor gebruik op het water)
- sluimerrollen

Alles is uit voorraad leverbaar, gratis op maat!
Zowel voor particulieren als bedrijven. En onze stoffeerafdeling stoffeert ook uw kussens!

Alle modellen zijn ook leverbaar in banken: 2 - 2,5 en 3-zitters. Alle opties zijn mogelijk. Dat wil zeggen, motor en ook duomotor, zodat de rug en voetenplank afzonderlijk te bedienen zijn. Ook de sta-op functie is voor vele mensen een zeer gemakkelijke hulp. De stoellift is het nieuwste waarbij alleen de zitting in elke hoogte verstelbaar is. Ook een opblaasbare ledenpomp is in de zitting te gebruiken. Veel klanten kiezen voor wieltjes, ook geremde. Extra nekkussentje en armhoezen zijn leverbaar!

In onze showroom hebben wij vele stalenboeken van alle bekende topmerken. Wat dacht u van De Ploeg, Rynaldo, Verotex, Saum-Viebanh, enzovoorts. Meubelleder is in diverse kleuren leverbaar. Als u niet naar ons kunt komen, dan komen wij naar u toe! Wij hebben een prachtige kleurenbrochure waarin diverse modellen met foto en tekst te zien zijn. Deze brochure wordt, indien gewenst, gratis naar u toegestuurd. Een bezoek is zeker de moeite waard!

 
 
       

De Schuimrubberhal     |     Willaertstraat 24     |     5344 AB Oss     |     Telefoon (0412) 62 52 92     |     E-mail: vanderbiezen@levix.nl